Scoala Gimnaziala nr. 2 orasul Boldesti-Scaeni

Str. Colinei nr. 40 ,Tel /Fax 0244/211469 ;Jud. Prahova ;Cod 105300 e-mail: blogscaieni@yahoo.com

GEOGRAFIKA – EDITIA a V-a GAGENI

Posted by webmaster pe 21 Martie 2010

           Concursul acesta a avut ca tema tarile  U.E. Datorita efortului depus de catre echipajul scolii noastre( Anegroaei Laura, Zahiu Anda, Vladila Madalina, Nedelcu Catalin) , aceasta editie a concursului „Geografika” a adus scolii la proba teoretica si power-point  locul III iar la proba practica locul I – dansul suedez „Jenka” – dansat de elevele Ciobanu Diana, Iana Elena, Irimia Alexandra si Zahiu Anda.

             Vreau sa punctez ca la acest  concurs elevii scolii noastre prin buna lor comunicare au legat prietenii cu alti participanti!

Ciobanu Diana -clasa a VII-a B

           Editia cu numarul cinci a concursului Geografika a fost una de exceptie. Pe langa doza de geografie , elevii s-au bucurat si de un program artistic din partea scolii gazda, si de o vizita la Fabrica de Sticla (Romblast) din localitate. Noi ne-am distrat foarte bine, cunoscand multe persoane si legand relatii de prietenie. Punctul culminant al concursului a fost proba practica a scolii noastre, la care am dansat Jenka Dance, un dans traditional suedez. Acest lucru ne-a adus premiul intai , dar si multa admiratie din partea colegilor nostri. La Fabrica de Sticla, am ramas impresionate de frumusetea obiectelor de decor, pictate manual, si am indraznit sa incercam si noi sa pictam pe bucatele de sticla. Recunosc faptul ca nu as mai fi vrut sa plec de langa atelierul de pictura, la fel ca si celelalte colege ale mele. Nu am plecat cu mana goala de aici, primind cate un ou incondeiat prin generozitatea domnului director, care ne-a insotit. Urmatoarea editie a concursului va avea loc in scoala noastra, pe data de 16 Aprilie. Asteptam cu nerabdare sa ne primim invitatii!
      Zahiu Anda- clasa a VII-a B

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: