Scoala Gimnaziala nr. 2 orasul Boldesti-Scaeni

Str. Colinei nr. 40 ,Tel /Fax 0244/211469 ;Jud. Prahova ;Cod 105300 e-mail: blogscaieni@yahoo.com

MADE FOR EUROPE 2010 LA SCOALA SCAIENI

Posted by webmaster pe 21 Martie 2010

             Concursul a inceput la ora 10 a.m. cu 7 scolii participante. Fiecare scoala a avut la dispozitie 10 minute sa-si prezinte produsul final in cadrul unui proiect european. Din juriu au facut parte : domnul inspector judetean de proiecte europene, doamna directoare a liceului Nichita Stanescu – Ploiesti si doamna directoare a Palatului Copiilor.
              Scoala noastra, prezentata de mine si Alexandra Irimia ( la prezentarea power point ), a primit o diploma de participare si a castigat  locul 3 la prezentarea produsului. Multumim tuturor scolilor pentru participare.

        Ciobanu Diana , clasa a VII-a B

              In calitate de spectator, participant si mic jurnalist, va voi relata experienta traita azi, din propriul meu punct de vedere. Spre deosebire de alte concursuri scolare la care am luat parte, Made for Europe s-a remarcat prin buna organizare si multa munca depusa de profesorii coordonatori ai proiectelor, dar si de elevii participanti. Toate scolile au avut prezentari exceptionale, dand dovada de spirit de echipa si dorinta de a depasi  granitele. Pe langa toate acestea, am fost placut impresionata de comunicativitatea celor care au trecut pragul scolii noastre, devenind foarte usor prieteni. Desigur, nimeni nu a scapat de emotii si, chiar daca toata lumea incerca sa le ascunda cat mai bine cu putinta, erau evidente si in acelasi timp firesti. Elevele care ne-au prezentat produsul final al proiectului „An Open Window- Comenius „s-au descurcat admirabil, reusind sa aduca scolii noastre un bine-meritat premiu III. Am invatat multe din acest eveniment. Chiar atunci cand credeam ca proiectul scolii noastre este unul extrem de complex, cu sansele cele mai mari de castig, mi s-a demonstrat ca ma insel si ca trag concluzii pripite. Apoi am observat ca fiecare scoala participanta avea lucruri frumoase de relatat.  Pana la urma  am uitat de emotii si am intrat in spiritul Made for Europe. Asa cum a spus si domnul inspector in incheierea concursului, toate scolile sunt castigatoare, in propriul lor fel. Europa impune un mod de gandire unic si rafinat, pe care multi dintre noi si-l insusesc prin aceste proiecte internationale.

                                                                                                                 Zahiu Anda ,clasa a VII-a B

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: