Scoala Gimnaziala nr. 2 orasul Boldesti-Scaeni

Str. Colinei nr. 40 ,Tel /Fax 0244/211469 ;Jud. Prahova ;Cod 105300 e-mail: blogscaieni@yahoo.com

Communication in the Global Village

Posted by webmaster pe 5 decembrie 2010

Hip-hip, hurray!!!! Proiectul continuă şi în acest an şcolar cu sprijinul d-nei. prof. Anamaria Manolescu care se află acum în Danemarca şi care a început deja colaborarea cu dna. prof. Daniela Pană astfel încât să fie cât mai mulţi elevi implicaţi în proiect.

Pe 29 noiembrie Anamaria ne-a vizitat si a fost o foarte plăcută surpriză atât pentru profesori, cât şi pentru elevi. Copiii au primit daruri de la colegii lor din Hammel-Danemarca. Clasele a 5-a A şi B si clasa a 6-a au primit calendare de perete pentru anul 2011, calendare lucrate de copiii danezi special pentru copiii din şcoala noastră, precum şi un Advent Calendar (un calendar tradiţional de Crăciun, cu 24 de „buzunărele” în care se găsesc mici cadouri pentru fiecare copil – foto). Bucuria copiilor din Boldeşti-Scăieni este foarte mare pentru că nu se aşteptau la această surpriză. Până la vacanţa de Crăciun toţi copiii vor primi câte un mic cadou, iar orele de limba engleză vor fi şi mai plăcute.

Bineînţeles că am încercat şi noi să răspundem în acelaşi fel şi, deşi timpul a fost scurt, elevii de la clasele a 5-a A şi B (în special cei de la 5B) s-au mobilizat şi au reuşit să le trimită copiilor din Danemarca scrisori şi mici cadouri din partea lor. De asemenea, elevii claselor a 7-a A şi B şi a 8-a A şi B au „spart gheaţa” şi au scris şi ei primele scrisori către colegii lor din clasele superioare.

Până la vacanţa de Crăciun vom continua să trimitem scrisori în Danemarca, dar vom realiza şi un CD comun cu un colind tradiţional, dar şi cu binecunoscutul colind „Silent Night” tradus în limba română şi în daneză.

Şi nu uitaţi să accesaţi şi site-ul proiectului la adresa:

http://hammel-boldesti.webs.com/

Elevii claselor a VII-a au primit o scrisoare de la prietenii lor din Danemarca de la clasa a VI-a B.

O puteti vedea aici: julebrev fra 6b

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: