Scoala Gimnaziala nr. 2 orasul Boldesti-Scaeni

Str. Colinei nr. 40 ,Tel /Fax 0244/211469 ;Jud. Prahova ;Cod 105300 e-mail: blogscaieni@yahoo.com

When apple and blackberry aren’t just fruits !

      Site-ul proiectului : http://acesappleblackberry.wordpress.com/
      Pagina de Facebook  http://www.facebook.com/groups/323494311081827/

Selectarea elevului care va reprezenta scoala noastra in proiectul european ACES

Publicat de webmaster pe 19 ianuarie 2013

Dupa  cum stiti scoala noastra este implicata  in proiectul european ACES – “When apple and blackberry aren’t just fruits !” In perioada 9-12 aprilie 2013  va avea loc la Senec, In Slovacia ACES Academy – conferinta de premiere a celor mai bune proiecte ACES din acest an . Din scoala noastrava participa coordonatoarea proiectului Lucia Cotac care va fi insotita de un reprezentant al elevilor care a fost implicat in proiect.   Luni -21 ianuarie 2013  va avea loc procedura de selectie  a reprezentantului elevilor la aceasta importanta manifestare. Acesta va trebui sa realizeze un discurs de 3 minute in limba engleza in legatura cu ce s-a realizat in cadrul proiectului in acest an. Selectia va fi realizata de catre echipa de proiect din Romania: Lucia Cotac , Leonard Cotac , Magdalena Tobos , Stroescu Adina , Alina Soare si Dinu Elena.

   Debate on values -How much do present cost?

A doua activitate din luna decembrie din proiectul european ACES s-a intitulat :” Debate on values -How much do present cost?” si a avut loc astazi 20 decembrie 2012 in scoala noastra. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul doamnelor profesoare Lucia Cotac , Tobos Magdalena, Soare Alina si a domnului director Leonard Cotac. La aceasta dezbatere au participat 28 de elevi din clasele a V-a si a VI-a . . Elevii au fost impartiti in grupe de cate 4.

poze nikon 1 027 poze nikon 1 028 poze nikon 1 029 poze nikon 1 030 poze nikon 1 031 poze nikon 1 032 poze nikon 1 033 poze nikon 1 034 poze nikon 1 035 poze nikon 1 036 poze nikon 1 037 poze nikon 1 046 poze nikon 1 047 poze nikon 1 048

O noua activitate in proiectul ACES

Joi , 13 decembrie 2012 a avut loc o activitate din proiectul ACES  intitulata “Violenta si consumul de droguri cauzat de dependenta de jocurile de pe internet “.

             Activitatea a fost realizata de echipe de elevi de la clasele a VI-B si a VII-a coordonati de doamnele profesoare Soare Alina si Stroescu Adina.
Activitatea a inceput cu o prezentare a unor filme documentare  legate de dependenta de jocuri violente a unor copii si de parerea unor specialisti care apreciau faptul ca acest lucru cauzeaza foarte grav dezvoltarii psihice si fizice a copiilor. Apoi elevii au fost impartiti in patru echipe . Ei au realizat 4 panouri prin care ii atentioneaza pe ceilalti colegi ai lor de influenta negativa a dependentei de jocurile violente de pe internet.

              Titlurile panourilor sunt sugestive :  NU CONFUNDATI REALITATEA,   JOCURILE VIOLENTE = TERORIST CU 1000 DE VICTIME , NU SCHIMBATI REALITATEA CU LUMEA VIRTUALA , COPIII TREBUIE SA CREASCA PRINTRE OAMENI , NU PRINTRE COMPUTERE.

Leo poze 113 Leo poze 114 Leo poze 115 Leo poze 116 Leo poze 108 Leo poze 110 Leo poze 112 Leo poze 107

Joi 27 noiembrie 2012  – intalnirea echipei de proiect din scoala noastra.

Vineri , 28 noiembrie 2012 – intalnirea elevilor responsabili din scoala

24- 28 septembrie 2012 : Lasko , Slovenia – Kick of Meating  – reprezentanti ai scolii : profesor engleza Lucia Cotac . reprezentant elevi : Teodora Vasile -clasa a VI-a A .

In perioada 15-30 aprilie 2012 domnul director ajutat de doamna profesoara de limba engleza Lucia Cotac au scris un proiect european si l-au depus la ACES (Academy of Central European Schools ). Proiectul intitulat “When apple and blackberry aren’t just fruits !” este finantat si va fi implementat in scoala noastra in perioada septembrie 2012-aprilie 2013.

Echipa de implementare a proiectului este formata din :

Coordonator proiect :Cotac Lucia  , Coordonator financiar : Cotac Leonard-profesor de matematica-informatica . Membrii: Tobos Magdalena -profesor de limba romana , Soare Alina-profesor de religie, Stroescu Adina-profesor de istorie si cultura civica , Dinu Elena -consilier educativ

Responsabili  elevi: Vasile Teodora , Popa Iulia , Mihai Daria si Stroe Antonia -clasa a VI-a A ,Starceanu Andreea , Stan Maria si Neagu Gabriela -clasa a VII-a , Stroe Otniel , Tatu Marius si Rotiloiu Laurentiu -clasa a VIII-a.

Proiectul are ca grup tinta 100 de elevi ai claselor V-VIII care vor fi alesi in luna septembrie.

 

Anunțuri

3 răspunsuri to “When apple and blackberry aren’t just fruits !”

  1. miru said

    da foarte dragutz

  2. vlad said

    foarte tare

  3. Denis said

    mai multe poze 😀 !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: